GROEP NEGEN

DE KUNST VAN ZORGELOOS BOUWEN

Een nieuw huis bouwen. Ga je dan naar een architect of naar een aannemer? Groep Negen maakt het antwoord op deze vraag overbodig. Wij zijn een team waarin ontwerper, aannemer, interieuradviseur en andere betrokken partijen één zijn. Van ontwerp tot oplevering werken wij intensief samen. Geen ruis, concessies of hogere kosten achteraf en dat is wel zo fijn. Zorgeloos bouwen doe je samen met Groep Negen.

Vol vertrouwen

Groep Negen staat voor vertrouwen. Vertrouwen dat wij creëren door je als opdrachtgever alle grip op het proces te gunnen. Wij bieden je één vast contactpersoon waar je met vragen en opmerkingen terecht kunt. Altijd leveren wij een ontwerp dat bouwtechnisch en binnen budget uitvoerbaar is. Met eventuele, door het budget ingegeven concessies doen wij geen enkele afbreuk aan de gedachte achter jouw toekomstige thuis. Zo blijft bouwen met Groep Negen van begin tot eind een feest.

Winstgevende investering

 

Natuurlijk is en blijft bouwen een complex proces, waarin je heel veel keuzes moet maken. Met Groep Negen maak je die keuzes al aan de voorkant van het proces.

Natuurlijk kost dat tijd, maar deze investering aan de tekentafel leidt gegarandeerd tot winst in het bouwproces. Wij willen voorkomen dat je achteraf denkt: had ik dit maar anders gedaan. Dat ondervangen wij door al in het ontwerp antwoord te geven op de belangrijkste vraag: wat maakt het huis jouw thuis?

Luisterend oor

 

Binnen Groep Negen gaan ontwerpen, bouwen en leven hand in hand. Waar de meeste architecten en aannemers alleen naar de buitenkant van het huis kijken, kijken wij ook naar de binnenkant.

Heel bewust sturen wij al vanaf het schetsontwerp op het interieur, want juist daarin schuilt het gevoel van thuiskomen. Dat vraagt om een oprecht luisterend oor en eerlijke adviezen die niet per definitie naar het mooiste, maar wel altijd naar het beste huis leiden.

REVIEWS

Wat klanten zeggen

Wij kijken terug op een bouwperiode die eigenlijk vooral heel leuk was. Erg trots zijn we op ons huis, dat helemaal "eigen" is en waarin we allemaal heel tevreden wonen en leven! Wij zijn heel blij dat jullie op ons pad gekomen zijn, het is maar de vraag of we zonder jullie óók op deze topplek gewoond zouden hebben!

Marisca

Noordereiland, Arnhem

Vol passie en enthousiasme hebben de mannen onze nieuwe woning ontworpen en ons begeleid met het bouw proces. Zeker de moeite waard om in gesprek te gaan om je bouwplannen meer vorm te geven.

 

 

Peter

Broeklanden, Meppel

CONTACT

Laten we samenwerken

Enthousiast geworden over Groep Negen en u wilt meer informatie of heeft u vragen? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag eens langskomen? Bel gerust even van te voren, zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor u klaar maken.

BEZOEK ONS

Industrieweg 1F
7949 AJ, Rogat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GROEP NEGEN

Bij Groep Negen draait het om eenvoud in het proces, een betere samenwerking tussen alle verschillende partijen met als resultaat een prettiger en leuker proces voor u als klant.

NEEM CONTACT OP 

0522 215 311
info@groepnegen.nl
Industrieweg 1F, 7949 AJ, Rogat