MODERNISME / MINIMALISME

Een bekende kreet voor deze stijl is Less is More, wat ruimte moet bieden aan licht, lucht en zicht. De kunst om zo min mogelijk te laten zien vraagt veel aandacht voor de detaillering. Het resultaat wordt zo als een prettig en schoon eindbeeld ervaren. 

Oorsprong

De modernistische stijl vindt zijn oorsprong terug rond de jaren ’20 van de vorige eeuw. Tot die tijd was er weinig sprake van een hoog leef- en woonkwaliteit en richtte de architectuur zich vooral op de façade. Het modernisme bracht hier verandering in en gaf het functionele karakter voorrang in tegenstelling tot de vorm. Moderne materialen in de vorm van staal, glas en stuc worden hoofdzakelijk gebruikt. Het interieur kenmerkt zich door veel grote open ruimten waarbij inbouwmeubilair als onderdeel van de ruimte wordt ontworpen.

Bekijk onze modernistische woningen ter inspiratie of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

REVIEWS

Wat klanten zeggen

Wij kijken terug op een bouwperiode die eigenlijk vooral heel leuk was. Erg trots zijn we op ons huis, dat helemaal "eigen" is en waarin we allemaal heel tevreden wonen en leven! Wij zijn heel blij dat jullie op ons pad gekomen zijn, het is maar de vraag of we zonder jullie óók op deze topplek gewoond zouden hebben!

Marisca

Noordereiland, Arnhem

Vol passie en enthousiasme hebben de mannen onze nieuwe woning ontworpen en ons begeleid met het bouw proces. Zeker de moeite waard om in gesprek te gaan om je bouwplannen meer vorm te geven.

 

 

Peter

Broeklanden, Meppel

CONTACT

Laten we samenwerken

Enthousiast geworden over Groep Negen en u wilt meer informatie of heeft u vragen? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag eens langskomen? Bel gerust even van te voren, zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor u klaar maken.

BEZOEK ONS

Industrieweg 1F
7949 AJ, Rogat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GROEP NEGEN

Bij Groep Negen draait het om eenvoud in het proces, een betere samenwerking tussen alle verschillende partijen met als resultaat een prettiger en leuker proces voor u als klant.

NEEM CONTACT OP 

0522 215 311
info@groepnegen.nl
Industrieweg 1F, 7949 AJ, Rogat