(MODERN) LANDELIJK 

Een landelijke woning bestaat uit een hoofdvolume met een lage zadelkap, eventueel een zijbeuk en enkele proportioneel kloppende uitbouwen. De moderne twist wordt gerealiseerd door de donkere – vaak met roeden – kozijnen, het witte stucwerk en een rietgedekte of leienkap.

Oorsprong

Modern landelijk is een doorontwikkeling op de traditionele woningen welke vaak in het buitengebied staan. De ruimte opzet, stilte en de ervaring van de seizoenen maken het landelijk wonen tot een rijke beleving. De moderne twist wordt toegevoegd door de strakke detaillering en gebruik te maken van moderne materialen en het creëren van veel daglichttoetreding.

Bekijk onze landelijke woningen ter inspiratie of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

REVIEWS

Wat klanten zeggen

Wij kijken terug op een bouwperiode die eigenlijk vooral heel leuk was. Erg trots zijn we op ons huis, dat helemaal "eigen" is en waarin we allemaal heel tevreden wonen en leven! Wij zijn heel blij dat jullie op ons pad gekomen zijn, het is maar de vraag of we zonder jullie óók op deze topplek gewoond zouden hebben!

Marisca

Noordereiland, Arnhem

Vol passie en enthousiasme hebben de mannen onze nieuwe woning ontworpen en ons begeleid met het bouw proces. Zeker de moeite waard om in gesprek te gaan om je bouwplannen meer vorm te geven.

 

 

Peter

Broeklanden, Meppel

CONTACT

Laten we samenwerken

Enthousiast geworden over Groep Negen en u wilt meer informatie of heeft u vragen? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag eens langskomen? Bel gerust even van te voren, zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor u klaar maken.

BEZOEK ONS

Industrieweg 1F
7949 AJ, Rogat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GROEP NEGEN

Bij Groep Negen draait het om eenvoud in het proces, een betere samenwerking tussen alle verschillende partijen met als resultaat een prettiger en leuker proces voor u als klant.

NEEM CONTACT OP 

0522 215 311
info@groepnegen.nl
Industrieweg 1F, 7949 AJ, Rogat