SCHUURWONING

In de basis bestaat deze stijl uit een eenvoudig, meestal rechthoekig volume met een enkele zadelkap met minimale detaillering. Onderbrekingen in de gevel gebeurt hoofdzakelijk in de kopgevels. De sombere materialisatie wordt vaak uitgevoerd in hout, donkere steen en een donkere (gevel)dakpan.

Oorsprong

De schuurwoning haalt zijn inspiratie uit de oude boerenschuur. Veelal werden oude schuren getransformeerd tot woonhuizen als functiewijziging. De inpassing in het landschap staat hierbij centraal en vindt je daarom vaak in het buitengebied. De eenvoud is te herleiden tot een eenduidige hoofdvorm ontdaan van dakkappelen, erkers en dergelijke welke is ondergebracht onder een enkele kap. Het gebruik van eerlijke materialen zoals steen en hout gecombineerd met een minimale detaillering en een vaak open indeling met zichtlijnen naar de omgeving zijn belangrijke kenmerken. 

Bekijk onze schuurwoningen ter inspiratie of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

REVIEWS

Wat klanten zeggen

Wij kijken terug op een bouwperiode die eigenlijk vooral heel leuk was. Erg trots zijn we op ons huis, dat helemaal "eigen" is en waarin we allemaal heel tevreden wonen en leven! Wij zijn heel blij dat jullie op ons pad gekomen zijn, het is maar de vraag of we zonder jullie óók op deze topplek gewoond zouden hebben!

Marisca

Noordereiland, Arnhem

Vol passie en enthousiasme hebben de mannen onze nieuwe woning ontworpen en ons begeleid met het bouw proces. Zeker de moeite waard om in gesprek te gaan om je bouwplannen meer vorm te geven.

 

 

Peter

Broeklanden, Meppel

CONTACT

Laten we samenwerken

Enthousiast geworden over Groep Negen en u wilt meer informatie of heeft u vragen? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag eens langskomen? Bel gerust even van te voren, zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor u klaar maken.

BEZOEK ONS

Industrieweg 1F
7949 AJ, Rogat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GROEP NEGEN

Bij Groep Negen draait het om eenvoud in het proces, een betere samenwerking tussen alle verschillende partijen met als resultaat een prettiger en leuker proces voor u als klant.

NEEM CONTACT OP 

0522 215 311
info@groepnegen.nl
Industrieweg 1F, 7949 AJ, Rogat