Kubistisch

Kubistisch – een woning met plat dak – kenmerkt zich door vaak een asymmetrisch samenspel tussen volumes. Dit creëert spanning in het ontwerp die vaak wordt versterkt door de verschillende materialisatie per volume, vaak in een contrasterende kleurstelling.

Oorsprong

De kubistische stijl is ontstaan uit de schilderkunst aan het begin van de 20ste eeuw. Het terugbrengen van een object tot elementaire geometrische vormen stond hier centraal. Deze gedachtegang is later doorgesijpeld naar de architectuur. In beginsel als versiering van gebouwen welke later op grote schaal werd doorgevoerd met invloeden in de indeling. De eenvoud van deze stijl wordt in beginsel tot stand gebracht door de zuivere verhoudingen in lijnen en volumes waardoor gelijktijdig meerdere aspecten worden waargenomen. 

Bekijk onze kubistische woningen ter inspiratie of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

REVIEWS

Wat klanten zeggen

Wij kijken terug op een bouwperiode die eigenlijk vooral heel leuk was. Erg trots zijn we op ons huis, dat helemaal "eigen" is en waarin we allemaal heel tevreden wonen en leven! Wij zijn heel blij dat jullie op ons pad gekomen zijn, het is maar de vraag of we zonder jullie óók op deze topplek gewoond zouden hebben!

Marisca

Noordereiland, Arnhem

Vol passie en enthousiasme hebben de mannen onze nieuwe woning ontworpen en ons begeleid met het bouw proces. Zeker de moeite waard om in gesprek te gaan om je bouwplannen meer vorm te geven.

 

 

Peter

Broeklanden, Meppel

CONTACT

Laten we samenwerken

Enthousiast geworden over Groep Negen en u wilt meer informatie of heeft u vragen? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag eens langskomen? Bel gerust even van te voren, zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor u klaar maken.

BEZOEK ONS

Industrieweg 1F
7949 AJ, Rogat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GROEP NEGEN

Bij Groep Negen draait het om eenvoud in het proces, een betere samenwerking tussen alle verschillende partijen met als resultaat een prettiger en leuker proces voor u als klant.

NEEM CONTACT OP 

0522 215 311
info@groepnegen.nl
Industrieweg 1F, 7949 AJ, Rogat