GROEP NEGEN

Goed bouwen is teamwerk

Een huis bouw je niet alleen. Naast een architect en aannemer komen er ook onderaannemers bij kijken. Mensen die meedenken over het interieur en exterieur. En wat dacht je van een hovenier voor een fijn buitenleven? Bij Groep Negen zitten al deze disciplines in één team.

Eén contactpersoon

 

Groep Negen ontwerpt niet alleen uw droomhuis, maar begeleidt ook de bouw ervan. Daarom bieden wij één aanspreekpunt, die van begin tot eind bij het proces betrokken is. Voor alle betrokken partijen is het vraagstuk direct inzichtelijk en blijft er ruimte voor vragen. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van het proces.

Onze visie

 

Onze visie is dat het beste en meest succesvolle ontwerp ontstaat door alle partijen vanaf de eerste schets met elkaar bij het ontwerp te betrekken. Dit behelst zowel het ontwerp gedeelte als exterieur, interieur en lichtplan als ook het technische gedeelte van energieconcept, bouwtechniek en kosten.

GROEP NEGEN

De zekerheid van perfect bouwen

Een huis bouwen begint bij Groep Negen met een haalbaarheids check. Wat zijn jouw wensen ten aanzien van de leefruimte? Beantwoord deze en andere vragen van onze haalbaarheids check om helder te krijgen of jouw wensen te realiseren zijn. Wij nemen vervolgens contact met je op om de uitkomst te bespreken. Na een positieve haalbaarheids check volgt op jouw verzoek een afspraak met onze ontwerper en vaste contactpersoon om samen tot een schetsontwerp te komen.

Ontwerpen

 

Op basis van dit ontwerp gun je Groep Negen wel of niet de opdracht voor het definitieve ontwerp. Een ontwerp waar alle bij Groep Negen betrokken partijen actief in meedenken. Zo vallen exterieur en interieur, maakbaarheid en kosten optimaal samen. Jouw vaste contactpersoon houdt je van alles op de hoogte, stelt waar nodig aanvullende vragen. Per slot van rekening is de inrichting van jouw leven alles bepalend voor het ontwerp van jouw nieuwe thuis.

Bouwen

 

Met het definitieve ontwerp op tafel bepaal je zelf het vervolg: in zee met een andere aannemer of verder bouwen met Groep Negen. Kies je voor een ander dan ben je verzekerd van een ontwerp, waarin alle vragen van de aannemer al beantwoord zijn. Ga je verder met Groep Negen dan zijn een plek in onze planning en een volledig ingewijde contactpersoon gegarandeerd. Zo heb je sneller dan verwacht de sleutel van jouw nieuwe huis in handen.

Leven

De betrokkenheid van Groep Negen gaat verder dan ontwerpen en bouwen. Op verzoek nemen wij ook de inrichting in één adem mee. Wij bieden het beste advies voor onder andere de vloer, keuken en tuin. Voor het ultieme maatwerk gaan wij zelfs mee naar leveranciers. Zo creëren wij samen het perfecte plaatje dat tot in de kleinste details klopt. Natuurlijk nemen wij de uitvoering in de planning mee, zodat je bij oplevering verzekerd bent van een compleet huis waar het heerlijk leven is.

REVIEWS

Wat klanten zeggen

Wij kijken terug op een bouwperiode die eigenlijk vooral heel leuk was. Erg trots zijn we op ons huis, dat helemaal "eigen" is en waarin we allemaal heel tevreden wonen en leven! Wij zijn heel blij dat jullie op ons pad gekomen zijn, het is maar de vraag of we zonder jullie óók op deze topplek gewoond zouden hebben!

Marisca

Noordereiland, Arnhem

Vol passie en enthousiasme hebben de mannen onze nieuwe woning ontworpen en ons begeleid met het bouw proces. Zeker de moeite waard om in gesprek te gaan om je bouwplannen meer vorm te geven.

 

 

Peter

Broeklanden, Meppel

CONTACT

Laten we samenwerken

Enthousiast geworden over Groep Negen en u wilt meer informatie of heeft u vragen? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag eens langskomen? Bel gerust even van te voren, zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor u klaar maken.

BEZOEK ONS

Industrieweg 1F
7949 AJ, Rogat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GROEP NEGEN

Bij Groep Negen draait het om eenvoud in het proces, een betere samenwerking tussen alle verschillende partijen met als resultaat een prettiger en leuker proces voor u als klant.

NEEM CONTACT OP 

0522 215 311
info@groepnegen.nl
Industrieweg 1F, 7949 AJ, Rogat