GROEP NEGEN

Ontwerpen

Lorem ipsum dolor sit amet

Bouwen

Lorem ipsum dolor sit amet

Leven

Lorem ipsum dolor sit amet

ONTWERPEN BOUWEN LEVEN

GROEP NEGEN

Heeft u ooit eerder gebouwd of de bouw van dichtbij meegemaakt, dan weet u waarschijnlijk als geen ander dat het een stressvol proces kan zijn.

Vaak heeft dit te maken met volgende factoren, enerzijds alle betrokken partijen waar u als opdrachtgever mee om tafel moet. Dit kunnen direct bouwgerelateerde partijen zijn als aannemer installateur stucadoor etc. maar ook derden zoals openhaard leverancier of hovenier. Naast deze partijen bent u tijdens het process ook bezig met het uitzoeken van een keuken badkamer inrichting lichtplan etc. Vaak worden zowel alle afspraken als ook alle keuze momenten onderschat.

Een andere veel voorkomende oorzaak is dat men zich begeeft op een vaak onbekend terrein, hierdoor zijn begrotingen vaak moeilijk te lezen of is onduidelijk wat er met verschillende onderdelen wordt bedoeld. Ook de exacte werking van bijvoorbeeld een stelpost is vaak niet helder. Dat een vergroting van een woning direct van invloed kan zijn op bijvoorbeeld het type verlichting ivm de vloer is bijvoorbeeld iets wat men als opdrachtgever niet direct kan voorzien.

Bij Groep 9 zijn wij van mening dat u als opdrachtgever niet perse een bouwspecialist hoeft te zijn voor een stressloos bouwprocess. Wij vinden dat u de bouw van uw woning hoort te ervaren als een leuk en bijzonder traject. Om dit te kunnen realiseren heeft Groep 9 zoveel mogelijk discipline onder één dak wat snel schakelen mogelijk maakt, daarnaast maakt dit het mogelijk voor u dat u slechts een aanspreekpunt heeft.

Het bundelen van alle specialsisme heeft voor alle partijen voordelen, voor de bouw geldt dat alle lijnen kort zijn, er is een gezamelijk doel waar iedereen zicht hard voor maakt. Zo weten we wat we aan elkaar hebben en wat we kunnen verwachten. De korte lijnen zorgen voor minder faalkosten, een strakkere planning en al met al een beter proces.

Voor u als opdrachtgever heeft het naast bovenstaande voordelen, als voordeel dat u slechts een aanspreekpunt heeft maar ook dat u in een veel vroeger stadium duidelijkheid heeft over alle verschillende onderdelen. Zo kan er tegenover de allereerste schets al een raming worden gelegd die realistisch weergeeft wat men kan verwachten.

Hoewel een tradiotioneeel architect zijn ontwerp zelf ook budgeteerd is dit vaak in de vorm van een algemene kuubprijs, Hierdoor worden de defnitieve kosten vaak laat inzichtelijke, reëel en in veel gevallen helaas hoger als verwacht.

Daarnaast zijn wij van mening dat een ontwerp pas echt succesvol kan zijn als het van A tot Z uit een hand komt, dit wil zeggen dat de hand die het ontwerpt ook de hand is die het bouwt en eigenlijk zelfs de hand is die het inricht. Uiteindelijk is uw woning met tuin ééngeheel, dus waarom zoveel verschillende partijen als dit alles binnen een partij zou kunnen, voor een perfect op mekaar afgestemd totaal. dit versterkt niet alleen het ontwerp maar hierdoor zijn ook deze kosten in een vroegstadium duidelijk en weet u waar u aan toe bent.

Bij Groep Negen wordt er intern een project begeleider aangewezen die voor u het aanspreekpunt blijft voor alle onderdelen. Uiteraard heeft u wel alle zeggenschap in de verschillende onderdelen maar wordt door de architect/ontwerpers een voorstel ontwerp gemaakt.

Al met minder stress en meer duidelijkheid.

Belangrijke relatie met de klant,

Bij veel bedrijven wordt gezegd dat de relatie met de klant belangrijk is maar nergens heeft u zo intensief met elkaar te maken als in de bouw. Gedurende 1.5 bent u wekelijks met elkaar in contact, we vinden het dan ook belangrijk dat deze relatie voor beide partijen goed aanvoelt, zodat het totaal concept ook echt goed slaagt en u met een goed gevoel kunt gaan bouwen en het als een mooie levenservaring ervaart.

REVIEWS

Wat klanten zeggen

Wij kijken terug op een bouwperiode die eigenlijk vooral heel leuk was. Erg trots zijn we op ons huis, dat helemaal "eigen" is en waarin we allemaal heel tevreden wonen en leven! Wij zijn heel blij dat jullie op ons pad gekomen zijn, het is maar de vraag of we zonder jullie óók op deze topplek gewoond zouden hebben!

Marisca

Noordereiland, Arnhem

Vol passie en enthousiasme hebben de mannen onze nieuwe woning ontworpen en ons begeleid met het bouw proces. Zeker de moeite waard om in gesprek te gaan om je bouwplannen meer vorm te geven.

 

 

Peter

Broeklanden, Meppel

CONTACT

Laten we samenwerken

Enthousiast geworden over Groep Negen en u wilt meer informatie of heeft u vragen? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag eens langskomen? Bel gerust even van te voren, zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor u klaar maken.

BEZOEK ONS

Industrieweg 1F
7949 AJ, Rogat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GROEP NEGEN

Bij Groep Negen draait het om eenvoud in het proces, een betere samenwerking tussen alle verschillende partijen met als resultaat een prettiger en leuker proces voor u als klant.

NEEM CONTACT OP 

0522 215 311
info@groepnegen.nl
Industrieweg 1F, 7949 AJ, Rogat