GROEP NEGEN

Ontwerpen

Lorem ipsum dolor sit amet

Bouwen

Lorem ipsum dolor sit amet

Leven

Lorem ipsum dolor sit amet

ONTWERPEN BOUWEN LEVEN

GROEP NEGEN

Bij GROEP NEGEN draait het om eenvoud in het proces, een betere samenwerking tussen alle verschillende partijen met als resultaat een prettiger en leuker procces voor u als klant.

Door architect en vormgevers met een technische passie die nauw betrokken zijn bij de realisatie, en een aannemer met een estetische passie die betrokken is bij een schets. Kan een perfecte combinatie worden gerealiseerd die meer zekerheid en garantie kan bieden in een vroeg stadium.

Hiernaast werken wij nauw samen met diverse vaste partijnen voor installatie constructie inrichting en vele andere onderdelen. Dit maakt het mogelijk u van dienst te kunnen zijn en te helpen niet alleen gedurende de bouw maar ook bij inrichting en zelfs verhuizing vandaar ons motto “ontwerpen bouwen
leven”.

Net als dat ieder project uniek is is ook de aanpak bij elk project anders. om voor elke opdrachtgever een passend proces aan te kunnen bieden maken we gebruik van verschillende opties, dit werkt helder en zo weet u exact wat u kunt verwachten.

Om meer helderheid te verschaffen starten we bij GROEP NEGEN elk project met een haalbaarheidscheck deze check wordt vrijblijvend opgesteld en kunt u eenvoudig aanvragen. Deze check geeft een goed inzicht in wat men kan verwachten. In deze haalbaarheidscheck worden uw wensen van ruimte, grootte en afwerking getoets aan budget en worden uw plannen voor de woning getoetst aan het kavelpaspoort (gemeentelijke eisen).

ESTETISCHE PASSIE

Bekijk onze projecten

Nieuwbouw, Projecten, Schuurwoning

Moderne schuurwoning, Meppel

Noordelijk in Meppel wordt een natuurrijke, enerverende woonwijk opgericht. Voor een van de prominentste kavels in dit gebied zijn wij gevraagd om een woning te ontwerpen. Aan de officiële voorzijde van de kavel bevindt zich een voetpad en landschapspark met een...

Nieuwbouw, Projecten, Schuurwoning

Moderne schuurwoning, Meppel

Noordelijk in Meppel wordt een natuurrijke, enerverende woonwijk opgericht. Voor een van de kavels aan de doorgaande routing in dit gebied zijn wij gevraagd om een moderne schuurwoning te ontwerpen. Het betreft hier een hoekkavel welke zich oriënteert naar de...

GROEP NEGEN | minimalistische schuurwoning in steen en hout

REVIEWS

Wat klanten zeggen

Wij kijken terug op een bouwperiode die eigenlijk vooral heel leuk was. Erg trots zijn we op ons huis, dat helemaal "eigen" is en waarin we allemaal heel tevreden wonen en leven! Wij zijn heel blij dat jullie op ons pad gekomen zijn, het is maar de vraag of we zonder jullie óók op deze topplek gewoond zouden hebben!

Marisca

Noordereiland, Arnhem

Vol passie en enthousiasme hebben de mannen onze nieuwe woning ontworpen en ons begeleid met het bouw proces. Zeker de moeite waard om in gesprek te gaan om je bouwplannen meer vorm te geven.

 

 

Peter

Broeklanden, Meppel

CONTACT

Laten we samenwerken

Enthousiast geworden over Groep Negen en u wilt meer informatie of heeft u vragen? Via onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag eens langskomen? Bel gerust even van te voren, zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor u klaar maken.

BEZOEK ONS

Industrieweg 1F
7949 AJ, Rogat

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GROEP NEGEN

Bij Groep Negen draait het om eenvoud in het proces, een betere samenwerking tussen alle verschillende partijen met als resultaat een prettiger en leuker proces voor u als klant.

NEEM CONTACT OP 

0522 215 311
info@groepnegen.nl
Industrieweg 1F, 7949 AJ, Rogat