Je hebt de haalbaarheidscheck aangevraagd maar hoe nu verder?

mei 17, 2021

Leestijd: 2 minuten

Een nieuw huis bouwen is een behoorlijke aangelegenheid en wij helpen u daar graag bij! Hier vertellen we je wie Groep Negen is, en hoe ons proces eruit ziet. Lees snel verder!

 

Wie is Groep Negen?

Groep Negen is jouw architect, aannemer en interieuradviseur in één. Dit houdt in dat wij ontwerpen, bouwen én leven integreren in uw woonwensen. Vertrouwen staat bij ons centraal. Dat vertrouwen creëren wij door je als opdrachtgever één vast contactpersoon te bieden waar je met al jouw vragen terecht kunt. 

Wij leveren altijd een ontwerp dat bouwtechnisch en binnen het budget uitvoerbaar is. Met eventuele, door het budget ingegeven concessies doen wij geen enkele afbreuk aan de gedachte achter jouw toekomstige thuis. Zo blijft bouwen met Groep Negen van begin tot eind een feest. Lees meer over onze ambitie

 

Ik heb een haalbaarheidscheck aangevraagd, en nu?

Na het aanvragen van de haalbaarheidscheck bekijken wij jouw inzending en beoordelen wij deze. Daarna nodigen we je uit voor een kop koffie om elkaar beter te leren kennen en je wensen en eisen te bespreken. Samen kijken we of jouw droomhuis haalbaar is. 

 

Het proces van een huis (ver)bouwen

De eerste stap is de voorbereidende fase. Het beginpunt is de haalbaarheidscheck. Aan de hand hiervan krijgen wij inzicht in jouw wensen en budget. Indien de haalbaarheidscheck positief is, nemen wij contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand van dit gesprek kunt u beslissen of wij voor je aan de slag mogen met een schetsontwerp. Naar aanleiding van het schetsontwerp en de bouwraming geef je akkoord op de volledige opdracht. 

De vervolgstappen zijn opgedeeld in diverse pakketten: zilver, goud, platinum en diamant. Welk pakket je kiest is afhankelijk van welke werkzaamheden wij voor je mogen uitvoeren. Lees hier meer over ons uitgebreide stappenplan.

 

Wat mag je van Groep Negen verwachten?

Wij vinden het belangrijk dat wij jouw wensen vertalen naar een droomwoning. Hierbij zijn wij een luisterend oor. Daarnaast stopt Groep Negen niet bij de buitenkant van het huis, maar kijken wij ook naar het interieur indien je dat wenst. Wij ontzorgen jou in het gehele bouwproces van je droomhuis en betrekken je bij de plannen en voortgang.

 

Hoe nu verder?

Ben je nu benieuwd geworden of jouw budget matcht met de wensen en plannen? Vul hier de vrijblijvende haalbaarheidscheck in, en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op waarin wij een kort verslag doen van de uitkomst. Mocht je nog verdere vragen hebben, neem gerust contact met ons op. 

Heb je de haalbaarheidscheck al aangevraagd? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om de uitkomst met u te bespreken!